PREŠOV - LÁSKA MOJA bude znova o láske a rekorde

12.02.2013 Prešov

Valentína oslávime v Prešove znova vo veľkom štýle a pokúsime sa o ďalší slovenský rekord.

Mesto Prešov, Rádio Prešov, ZUŠ na Októbrovej ulici, Mládežnícky parlament Prešova, Hotelová akadémia Prešov, prešovské základné a materské školy a ďalší partneri pripravujú na štvrtkové popoludnie (14.2. 2013) už tradičné podujatie PREŠOV – LÁSKA MOJA.
Od 14:00 hod. bude na námestí pred radnicou pripravený program, ktorý budú viesť moderátori Andrea Majtnerová a Peter Milkovič. Chýbať nebudú ani chutné a krásne torty, o návrhy ktorých sa postarali žiaci základných a materských škôl. Do súťaže o najkrajšiu valentínsku tortu sa zapojilo 5 materských a 7 základných škôl z Prešova. Porota vyberie tú najlepšiu, pochutnať si na nich však môžu všetci. Všetkým zamilovaným párom bude Mládežnícky parlament Prešova rozdávať medovníčky, ktoré rovnako piekli základné a materské školy, okrem toho však dostanú aj drink a ďalšie zaujímavé darčeky. Stačí, ak sa zaregistrujú a spoločne sa pokúsia o prelomenie minuloročného slovenského rekordu v hromadnom bozkávaní.
Od 15:00 – 17:30 bude prebiehať hlavný program, ktorý odštartujeme rozkrájaním valentínskej torty primátorom Pavlom Hagyarim. Nasledovať budú vystúpenia ZAŠA, MICHAELY a skupín YELLOWE, CALL ME STEVE. Po minuloročnom úspechu akcie PO BOZK je aj tento rok naplánované v centre hromadné bozkávanie párov, aby sme spoločne ukázali, koľko lásky v Prešove máme. Spoločne sa pokúsime o to, aby sa naše mesto znova zapísalo do Slovenskej knihy rekordov. Zaregistrovaním sa do hromadného bozkávania sa automaticky zapájate aj do súťaže o zaujímavé ceny.
O valentínsku výzdobu budovy radnice sa aj tento rok postarajú žiaci zo Základnej umeleckej školy na Októbrovej ulici v Prešove pod vedením svojich pedagógov a takisto žiaci ZŠ Važeckej. Nielen pre primátora mesta, zamestnancov mestského úradu, ale aj pre všetkých Prešovčanov zhotovili „Nežnú srdiečkovú výzdobu“ fasády budovy MÚ a taktiež množstvo malých valentínskych darčekov pre občanov nášho mesta.
Do 13.2.2013 do 13:00 sa môžete ešte zapojiť aj do súťaže o najkrajšiu zamilovanú fotografiu pod prešovským valentínskym srdcom, ktoré je v centre mesta. Viac o súťaži nájdete na: http://www.presov.sk/portal/?c=12&id=19791

Jana Jurčišinová, Mgr.
 

Vyberte región

mark